SUPPLY CHAIN PLANNER PRODUCTIE

Voor onze afdeling Supply Chain zijn wij per direct op zoek naar een supply chain planner productie. Je voornaamste taak is het zo optimaal laten verlopen van het voortbrengingsproces. De werkzaamheden zullen bestaan uit:

- Het borgen van de continuïteit in de productieplanningen, zowel intern als bij onze externe partners (order en onderdeel gerelateerd);
- Het samenstellen van deze productieplanningen t.b.v. de gewenste voorraadniveaus van service artikelen en eindproducten, rekening houdend met verkregen informatie over voorraden van componenten en de verkoop forecast.
- Contactpersoon voor verkoop/service orders van onze verkoopkantoren
- Het optimaliseren van het planningsproces en het werken aan andere gerelateerde Supply Chain projecten vanuit efficiency- of capaciteitsoverwegingen;
- Het afstemmen met Productie, Logistiek, Quality Control, Inkoop en onze Externe partners over de voortgang van de productieorders en de bijbehorende prioriteiten;
- Het samenwerken met de Operational Buyers voor een tijdige inkoop van benodigde materialen ter voorbereiding van de productie.

Functie-eisen.
Wij zoeken een nieuwe collega met de volgende opleidingsachtergrond en vaardigheden:

- Afgeronde MBO of HBO opleiding in de logistieke richting;
- Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol;
- Kennis van planning, productie en logistiek;
- Kennis van ERP-systemen en planningsmethodieken;
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
- Ervaring met het MS Office Pakket;
- Kennis van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift;
- Proactief, daadkrachtig, nauwkeurig, collegiaal, sterk in communicatie, mee- en vooruit kunnen denken als het gaat om het planningsproces.

Afdeling.
De afdeling Supply Chain bestaat uit twee Operational Buyers, een Administratief Medewerker, een Supply Chain Planner, een Supply Chain Medewerker en een teamleider.

Wij bieden.
Een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden met goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Werk in een enthousiast team binnen een groeiende organisatie.

Solliciteren?
Je sollicitatie met c.v. kun je richten aan:

Quooker B.V.
T.a.v. de afdeling HR
vacatures@quooker.nl

VACATURES